Het fotograferen van zwangere vrouwen, baby's en kinderen vind ik fascinerend. Daarom heb ik gekozen om me in dit soort fotografie te specialiseren.

Ik vind het een eer om dat ene, bijzondere moment in je leven te delen en er voor jou de mooiste herinnering van te maken.

NEWBORN
Je spreekt over Newbornfotografie tijdens de eerste 12 dagen na de geboorte van je kind. In deze fase slapen baby's veel en liggen ze makkelijker in bepaalde poses. Na deze tijd krijgen veel baby's puistjes of een huiduitslag en dan is het slimmer om even te wachten totdat hun huid weer rustig is.

Wil je een foto voor een geboortekaartje? Of wil je snel je kindje aan de wereld laten zien via een mooie foto? Dat kan. Neem contact met mij op en ik kom naar je toe om op locatie de foto's van je pasgeboren baby te maken.

Is je baby al in staat om naar de studio te gaan? Dan maken we daar de foto's. Je kunt zelf bepalen of je frisse, lichte foto's wilt met een witte achtergrond of spannende beelden met een zwarte achtergrond. De baby kan alleen worden gefotografeerd, maar natuurlijk is het altijd leuk als de ouders erbij zijn en eventueel andere familieleden.

 

BABY
Je baby groeit snel. In het eerste jaar gebeurt er zo veel. Ik vind het een uitdaging om zijn/haar ontwikkeling vast te leggen. Vanaf het moment dat ie in je armen ligt, kan zitten en kruipen tot natuurlijk de eerste stapjes. Het is mogelijk om een pakket te bestellen waarbij je pasgeboren kind in zijn/haar eerste levensjaar op verschillende momenten wordt gefotografeerd.

Tip: een fotofessie kun je in je wensenlijst zetten of cadeau geven. Klik op de prijslijst voor informatie over de cadeaubonnen.

COMBINATIE PAKKETTEN* 1 uur 1,5 uur
Fotosessie + Afdrukken
5 afdrukken 10x15 + 2 afdrukken 20x30 €150 €200
15 afdrukken 10x15 + 3 afdrukken 20x30 €225 €275
Fotosessie + Canvas
1 canvas formaat 50x50 €190 €240
2 canvas 40x40 of 1 canvas 90x90 €250 €300
Fotosessie + Fotoalbum
Fotoalbum met 24 bladzijden 28x21 €275 €325
Fotosessie + Digitale bestanden
5 digitale bestanden op hoge resolutie €175 €225
10 digitale bestanden op hoge resolutie €225 €275
20 digitale bestanden op hoge resolutie €300 €350
Na 20 digitale bestanden: elke extra foto €10 per stuk €10 per stuk
Combinatie meerdere fotosessies  1 uur  1,5 uur
Fotosessie zwangerschap + fotosessie met baby (tot 6 maanden) €175 €250
Fotosessie baby's 1e jaar (3 fotosessies in het eerste levensjaar) €250 €400
Zwangerschap + baby's 1e jaar (4 fotosessies in totaal) €325 €475
Speciaal "Baby en Zwangerschap"-arrangement

 • Fotosessie zwangerschap
 • Baby's eerste jaar pakket (3 fotosessies in 1 jaar)
 • Fotoalbum met 24 bladzijden.
 • 1 Canvas op formaat 50x50 of 50x70
€600 €750
Extra mogelijkheden voor je fotosessie of pakket:
 • Visagie: vanaf €25.
 • Toeslag op locatie binnen Almere: €15.
 • Toeslag op locatie buiten Almere <25 km: €20 + reiskosten (30 cent per km).
 • Toeslag op locatie buiten Almere <50 km: €35 + reiskosten (30 cent per km)
 • Toeslag 's avonds (na 19.00 uur) of in het weekend: €15.
 • Extra bewerking van de foto’s (wallen zachter maken, puistjes of littekens verwijderen, enz.) vanaf €5 per foto.
 • Foto's kunnen ook op producten worden afgedrukt, vraag naar de uitgebreide prijslijst.
 • Cd met 20 foto's op hoge resolutie: €200 (extra foto’s voor €10 per stuk).

Klik hier om de prijslijst van nabestellingen te zien.

Werkwijze:
 • Je maakt een afspraak via de email of telefoon. Vervolgens ontvang je via de email een bevestiging met alle details en tips. De betaling van de opnamekosten dient tenminste 2 werkdagen vóór de fotosessie te zijn voldaan.
 • In de studio beginnen we met een kopje koffie of thee en bespreken we je ideeën en wensen. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er kinderen bij zijn. Daarna gaan we aan de slag. Het aantal foto’s dat ik maak, is vooraf niet bepaald. Ik heb natuurlijk al een paar poses in gedachten, maar ik vind het ook leuk om op het moment zelf te kijken wat bij je past en om op die manier spontane foto’s te maken. In de studio heb ik veel accessoires die je vrij kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ook eigen knuffels, artikelen met de babynaam en accessoires mee. Ik neem de tijd voor je en dat zie je terug in het eindresultaat.
 • Na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en die laat ik je online zien. Je krijgt een eigen site met een slideshow en een persoonlijke webshop met voorbeelden van je foto’s op verschillende producten. De slideshow is 2-3 maanden online en kun je eventueel gratis delen via Facebook. Via de webshop kun je je bestelling plaatsen. Vervolgens betaal je online en de foto’s worden daarna via de post, meestal binnen 3 werkdagen, naar je toegestuurd. Alle foto’s van de sessie worden bewaard voor eventuele nabestellingen.

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van de fotofederatie zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 15 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd en gefactureerd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.