Het is heel bijzonder om zwanger te zijn. Om het 'Miracle of life' van heel dichtbij mee te maken. Ben je in blijde verwachting? Leg deze bijzondere periode dan vast... alleen of met je dierbaren.

De beste periode voor een fotosessie is tussen de 32 en 36 weken omdat je buik dan mooi rond is. Later kan natuurlijk ook, maar wacht niet te lang want veel baby's worden voor de uitgerekende datum geboren.

Hoe je de fotosessie wilt, is aan jou. Aan de hand van je ideeën, wensen en voorkeuren bepalen we of je een studioreportage wilt of liever op locatie (bij je thuis of ergens anders).

Zwanger Perla Fotografie-web 017 Sommige vrouwen voelen zich meer op hun gemak in hun eigen vertrouwde huis maar de meesten komen liever naar de studio omdat daar meer apparatuur en accessoires ter beschikking staan. Zo straal je op de foto terwijl je haren wapperen door het gebruik van de windmachine.

Met een zwarte achtergrond zijn de foto’s erg intiem, de aandacht is gefocust op je lichaam omdat de rest in het donker valt. Met gebruik van tegenlicht wordt een mooi silhouet gemaakt. Bij een witte achtergrond zijn de foto’s meer vrolijk en fris. Deze achtergrond is ook erg leuk om foto’s te maken met knuffels, blokjes, schoentjes en andere accessoires.

Tip: een fotosessie kun je in je wensenlijst zetten of cadeau geven. Klik op de prijslijst voor informatie over de cadeaubonnen.

COMBINATIE PAKKETTEN* 1 uur 1,5 uur
Fotosessie + Afdrukken
5 afdrukken 10x15 + 2 afdrukken 20x30 €150 €200
15 afdrukken 10x15 + 3 afdrukken 20x30 €225 €275
Fotosessie + Canvas
1 canvas formaat 50x50 €190 €240
2 canvas 40x40 of 1 canvas 90x90 €250 €300
Fotosessie + Fotoalbum
Fotoalbum met 24 bladzijden 28x21 €275 €325
Fotosessie + Digitale bestanden
5 digitale bestanden op hoge resolutie €175 €225
10 digitale bestanden op hoge resolutie €225 €275
20 digitale bestanden op hoge resolutie €300 €350
Na 20 digitale bestanden: elke extra foto €10 per stuk €10 per stuk
Combinatie meerdere fotosessies  1 uur  1,5 uur
Fotosessie zwangerschap + fotosessie met baby (tot 6 maanden) €175 €250
Fotosessie baby's 1e jaar (3 fotosessies in het eerste levensjaar) €250 €400
Zwangerschap + baby's 1e jaar (4 fotosessies in totaal) €325 €475
Speciaal "Baby en Zwangerschap"-arrangement

 • Fotosessie zwangerschap
 • Baby's eerste jaar pakket (3 fotosessies in 1 jaar)
 • Fotoalbum met 24 bladzijden.
 • 1 Canvas op formaat 50x50 of 50x70
€600 €750

 

Extra mogelijkheden voor je fotosessie of pakket:
 • Visagie: vanaf €25.
 • Toeslag op locatie binnen Almere: €15.
 • Toeslag op locatie buiten Almere <25 km: €20 + reiskosten (30 cent per km).
 • Toeslag op locatie buiten Almere <50 km: €35 + reiskosten (30 cent per km)
 • Toeslag 's avonds (na 19.00 uur) of in het weekend: €15.
 • Extra bewerking van de foto’s (wallen zachter maken, puistjes of littekens verwijderen, enz.) vanaf €5 per foto.
 • Foto's kunnen ook op producten worden afgedrukt, vraag naar de uitgebreide prijslijst.
 • Cd met 20 foto's op hoge resolutie: €200 (extra foto’s voor €10,00 per stuk).

Klik hier om de prijslijst van nabestellingen te zien.

Werkwijze:
 • Je maakt een afspraak via de email of telefoon. Vervolgens ontvang je via de email een bevestiging met alle details en tips. De betaling van de opnamekosten dient tenminste 2 werkdagen vóór de fotosessie te zijn voldaan.
 • In de studio beginnen we met een kopje koffie of thee en bespreken we je ideeën en wensen. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er kinderen (broertje/zusje) bij zijn. Daarna gaan we aan de slag. Het aantal foto’s dat ik maak, is vooraf niet bepaald. Ik heb natuurlijk al een paar poses in gedachten, maar ik vind het ook leuk om op het moment zelf te kijken wat bij je past en om op die manier spontane foto’s te maken. In de studio heb ik veel accessoires die je vrij kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ook eigen accessoires mee. Ik neem de tijd voor je en dat zie je terug in het eindresultaat.
 • Na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en die laat ik je online zien. Je krijgt een eigen site met een slideshow en een persoonlijke webshop met voorbeelden van je foto’s op verschillende producten. De slideshow is 2-3 maanden online en kun je eventueel gratis delen via Facebook. Via de webshop kun je je bestelling plaatsen. Vervolgens betaal je online en de foto’s worden daarna via de post, meestal binnen 3 werkdagen, naar je toegestuurd. Alle foto’s van de sessie worden bewaard voor eventuele nabestellingen.

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van de fotofederatie zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 15 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd en gefactureerd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.