Brons Master Photographer

en winnaar Best Portfolio 2023!

Wat geweldig om vrouwen die borstkanker hebben gehad via fotografie zich mooi en krachtig te laten voelen en een erkenning voor deze fotoserie te mogen ontvangen.


Wil je de Award Winning fotoserie zien?

Ik heb een speciale pagina over fotografie rondom borstkanker

Branding fotoshoot Perla Portret







     



Portret en Brandingfotoshoot

   Wil je op een authentieke manier zichtbaar zijn?

   Altijd de juiste foto hebben voor je sociale media?

   Opvallen op LinkedIn met een mooie profielfoto?

   Ik zorg ervoor dat je er goed op staat!

Profielfoto Sonja perla fotografie

Portret en Brandingfotoshoot

   Wil je op een authentieke manier zichtbaar zijn?

   Altijd de juiste foto hebben voor je sociale media?

   Opvallen op LinkedIn met een mooie profielfoto?

   Ik zorg ervoor dat je er goed op staat!

2000+

Mensen geportretteerd

Fotostudio

in Almere sinds 2009

14 jaar

ervaring

Ontspannende sfeer

Tevredenheidsgarantie

Hoe kan ik je helpen?

Profielfoto

Een zakelijk portret voor LinkedIn, CV of website die zorgt voor een goede eerste indruk online.

Branding foto's

Je eigen Beeldbank creëeren zodat je met regelmaat het hele jaar door online zichtbaar bent.

Familie fotoshoot

Zodat je altijd terug kunt kijken op belangrijke momenten! Gun jezelf die mooie fotoherinneringen.

Mooi en krachtig na borstkanker

Vier je leven, voel je weer mooi, vrouwelijk en krachtig na borstkanker door deze fotoshoot-ervaring.

Waarom kiezen voor Perla Fotografie?

Persoonlijke aandacht

Op je gemak voelen is de basis voor een geslaagde fotoshoot. Vóór de fotoshoot neem ik de tijd om je beter te leren kennen. Tijdens de shoot help ik je met poses, tips en adviezen zodat je ontspannen op de foto staat. Na de shoot kiezen we samen voor het mooiste en beste eindproduct.
oog, zichtbaarheid perla fotografie

Ik laat je stralen

Je wilt graag jezelf in de foto terug zien, maar wel met een wow-factor! Ik heb veel kennis van het poseren en geef je aanwijzingen die er voor zorgen dat je er op je best uitziet.  
Efficient werken, tijd=geld

Ontzorging & Efficiënte workflow

Je wordt aan de hand genomen om het proces zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Dat bespaart je ook tijd.

Wall art, Muurdecoratie & Fotoalbums

Je krijgt professioneel advies om het meest uit je fotoshoot te halen. Met speciale software laat ik je zien hoe je foto's op de muren van je huis of kantoor eruit zullen zien en welk formaat het beste is! 

Multicultureel

Door mijn achtergrond kan ik goed met verschillende culturen, levensstijlen en achtergronden omgaan. Naast Nederlands spreek ik ook Spaans en Engels. Buscas una fotógrafa que hable Español? Looking for a photographer who speaks English? 

Ervaren fotograaf

Met meer dan 14 jaar ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat je een foto krijgt waar je meer dan tevreden over bent. Niemand loopt ontevreden de studio uit.
Perla Michiels met camera fotostudio

Wie is Perla?

Als ik je vraag: "Wat is het belangrijkste in je leven?", is waarschijnlijk je antwoord: "mijn gezin!" Toch is het moeilijk om een balans te vinden tussen werk en privé. Vaak is er een schuldgevoel: je wilt graag veel tijd aan je familie besteden, maar je bent druk bezig om je bedrijf succesvol te maken en/of te houden. Als moeder en ondernemer begrijp ik dat.

Daarom moedig ik jou als vrouwelijke ondernemer aan om je doelen en dromen te bereiken door beelden te creëren die een boost geven aan je zelfvertrouwen. Dat ga je ook uitstralen waardoor je je ideale klanten aantrekt.

Ik ben Perla Michiels-Domínguez, Mexicaanse. Perla betekent "parel" in het Spaans. Daarom is mijn logo rond.

Bel Perla Michiels om een fotoshoot in mijn studio in Almere te boeken.

In 1999 ben ik vanwege de liefde naar Nederland gekomen. Door de afstand heb ik mijn familie in Mexico nog meer leren waarderen. Foto’s zijn ook een belangrijk onderdeel om onze levens, ondanks de afstand, met elkaar te delen.

Ik ben moeder van 3 kinderen, waaronder een tweeling. Toen ze klein waren, had ik het zo druk. Iedereen zei: “Geniet ervan, voordat je het weet zijn ze groot”. Op dat moment leek een dag soms heel lang te duren. Maar dan knipper je een keer met  je ogen en zijn ze ineens alle drie tieners en is de tijd inderdaad voorbij gevlogen! 

Familie is voor mij heel belangrijk. Daarom wil ik graag dat alle kinderen opgroeien met mooie familiefoto's aan de muur (en niet alleen op mama’s smartphone). En dat ouders even stil staan om tastbare herinneringen te laten maken die nu heel fijn zijn om te hebben maar die later in het leven nog waardevoller zullen zijn. 

 Zullen we kennismaken?

Wat zeggen klanten over Perla?

Veel reacties op social media
Een foto van jezelf is niet snel goed, althans voor je gevoel! Maar als je bij Perla langs gaat, is de kans erg groot dat je er wel happy van wordt! Ze is heel goed in staat om je op je gemak te stellen, komt met leuke en originele ideeën en geeft vooraf tips over attributen die je mee zou kunnen nemen en kleding die slim is om te dragen.


Zelden kreeg ik zoveel leuke reacties op nieuwe foto’s op social media, te danken aan Perla! Hoeveel mensen zie je op LinkedIn met een privé foto waarvan we allemaal denken; "doe maar niet?"  Ik zou hen adviseren: neem contact op met Perla. Ze laat je ‘shinen’!
Desirée Kuperous-The Travel Club
Zeker met kleine kinderen een aanrader! 
Perla maakt mooie foto's. Onze familie fotoshoot was erg goed gelukt. Zeker met kleine kinderen een aanrader!


Bedankt voor de fijne sfeer tijdens de sessie en het prachtige resultaat Perla.
Marielle B.
Een professional met passie voor het vak
Ik heb een hele leuke fotosessie met Perla gehad. Nieuwe profiel- en brandingfoto's die mijn persoonlijkheid en mijn werkgebied naar voren laten komen. In haar eigen studio hebben we in een ongedwongen sfeer verschillende series gemaakt en verschillende setjes kleding gebruikt voor meerdere doelen.


Kortom: zij is écht een professional met passie voor het vak die alles in het werk stelt om je je op je gemak te laten voelen. Dat zie je aan het resultaat van de foto's!
Coen D. Voordouw - Studio Danckmer


Stel het niet meer uit!

Je verdient mooie foto's waar je trots op bent.