screenshot perlafotografie-home
De afgelopen jaren is er veel ontwikkeling geweest bij Perla Fotografie. De kinderfotofeesten zijn een succes, veel families, zwangere vrouwen en baby’s hebben voor mijn camera gestaan. Ook heeft mijn manier van fotograferen de interesse getrokken van zakelijke klanten voor bedrijfsfoto’s en/of profielfoto’s.
Van alle ervaringen en door de contacten met nieuwe mensen word je alleen maar beter. Wat ben ik blij dat ik dit kan doen!

Vaak komen klanten met mij in contact via mijn website (toen door Klaas Oudshoorn gemaakt -zie foto-) en dus was het tijd om de website te vernieuwen zodat ik kan laten zien wat ik kan. Een leuk en spannend project om te doen. Want er is veel te doen: nieuwe teksten, nieuwe foto’s, een ontwerp vinden die bij me past, een nieuw logo, enz. Klinkt misschien makkelijk, maar het was niet zo.

Vandaag ben ik blij dat de website eindelijk klaar is! Er zijn veel mensen die hier hun bijdragen aan hebben geleverd. Ik ben erg dankbaar dat ze in mijn leven zijn en dat ze me met alle liefde hebben geholpen.

Ron: bedankt voor je adviezen. Wat is het handig als je man eindredacteur is en alle teksten kan controleren! Bedankt!

Raúl, Pablo en Alicia: bedankt voor jullie begrip dat mama veel tijd achter de computer zat om dit project te doen.

Barbara: je bent mijn rechterhand. Perla Fotografie zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Je ontwerpt de mooiste dingen voor mij, alle bewerkingsproblemen zijn door jou opgelost, je begrijpt wat ik wil, bent geduldig maar ook streng als het nodig is. Je luistert naar me en leeft altijd mee. Ontzettend bedankt!

Gaby: bedankt voor het ontwerp van het logo!

Anita, Margot, Lilian, Marit en mijn Mexicaanse vriendinnen: bedankt voor jullie feedback en ideeën en die ik met jullie mocht overleggen.

Aan mijn familie en andere vrienden die me steunen en aanbevelen: bedankt!

Aan mijn klanten: bedankt voor jullie vertrouwen, voor jullie mooie reacties over mijn werk: ik ben echt ontroerd! Super dat jullie toestemming geven om jullie foto’s te mogen delen op de site.

Zenze: bedankt voor het bouwen van de site en voor de extra tijd die jullie hier aan hebben besteed. Ik denk dat we allebei trots zijn op de nieuwe site.

 

Comments zijn gesloten.