Het fotograferen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen vind ik fascinerend. Daarom heb ik gekozen om me in dit soort fotografie te specialiseren.

Ik vind het een eer om dat ene, bijzondere moment in je leven te delen en er voor jou de mooiste herinnering van te maken.

NEWBORNFOTOGRAFIE

Je spreekt over Newbornfotografie tijdens de eerste 12 dagen na de geboorte van je kind. In deze fase slapen baby’s veel en liggen ze makkelijker in bepaalde poses. Na deze tijd krijgen veel baby’s puistjes of een huiduitslag en dan is het slimmer om even te wachten totdat hun huid weer rustig is.

Wil je een foto voor een geboortekaartje? Of wil je snel je kindje aan de wereld laten zien via een mooie foto? Dat kan. Neem contact met mij op en ik kom naar je toe om op locatie de foto’s van je pasgeboren baby te maken.

Is je baby al in staat om naar de studio te gaan? Dan maken we daar de foto’s. Je kunt zelf bepalen of je frisse, lichte foto’s wilt met een witte achtergrond of spannende beelden met een zwarte achtergrond. De baby kan alleen worden gefotografeerd, maar natuurlijk is het altijd leuk als de ouders erbij zijn en eventueel andere familieleden.

 

BABYFOTOGRAFIE

Je baby groeit snel. In het eerste jaar gebeurt er zo veel. Ik vind het een uitdaging om zijn/haar ontwikkeling vast te leggen. Vanaf het moment dat ie in je armen ligt, kan zitten en kruipen tot natuurlijk de eerste stapjes. Het is mogelijk om een pakket te bestellen waarbij je pasgeboren kind in zijn/haar eerste levensjaar op verschillende momenten wordt gefotografeerd.

Tip: een fotofessie kun je in je wensenlijst zetten of cadeau geven. Klik op de prijslijst voor informatie over de cadeaubonnen.

Werkwijze fotosessie

     • Consult:We maken kennis via een persoonlijk consult afspraak of telefonisch en bespreken we je ideeën en wensen. Vervolgens ontvang je via de email, de factuur en een bevestiging met alle details en tips.
     • Fotosessie:In de studio beginnen we met een kopje koffie of thee. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er kinderen bij zijn. Daarna gaan we aan de slag. Het aantal foto’s dat ik maak, is vooraf niet bepaald. Ik heb natuurlijk al een paar poses in gedachten, maar ik vind het ook leuk om op het moment zelf te kijken wat bij je past en om op die manier spontane foto’s te maken. Ik neem de tijd voor je en dat zie je terug in het eindresultaat.
     • Bestelling afspraak: Na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en komen we bij elkaar om deze persoonlijk samen te zien. We beginnen met een mooie slideshow met de highlights van je fotoshoot en gaan we je lievelingsfoto’s uitzoeken. Ik help je/jullie om het meest uit jullie fotosessie eruit te halen en gaan we ontwerpen mooie producten voor aan de muur en/of fotoalbums. Je bestelling wordt op dag moment gemaakt daarom is het belangrijk dat alle beslisser makers aanwezig zijn. Klik hier om de prijslijst van nabestellingen te zien.

Tarieven babyfotografie:

Fotosessie 1 uur: €125 (1 achtergrond naar keuze)
Fotosessie 1,5 uur: €175 (mogelijkheid voor 2 achtergronden)

 Wat is inbegrepen?

     • Consult: telefonisch of persoonlijk waar we kennis met elkaar maken en bespreken de stijl van jullie fotosessie, kleding keuze, enz.
     • De opnamekosten van de fotoshoot.
     • Bij een fotosessie van 1 uur kun je 1 achtergrondkleur kiezen .
     • Bij een fotosessie van 1,5 uur kun je meerdere achtergrondkleuren kiezen.
     • Je kunt gebruik maken van de make-up die in de studio aanwezig is. Visagie is mogelijk tegen een meerprijs en moet samen met je afspraak worden aangevraagd.
     • Het bewerken van de foto’s en eventueel kleine correcties.
     • Persoonlijk bestelling afspraak waar je advies over fotokeuze en producten krijgt.
     • Gratis parkeerplaats.

Maak hier een reservering voor babyfotografie 

Extra mogelijkheden:

     • Visagie: vanaf €30.
     • Toeslag op locatie binnen Almere: €15.
     • Toeslag op locatie buiten Almere <25 km: €20 + reiskosten (30 cent per km).
     • Toeslag op locatie buiten Almere <50 km: €35 + reiskosten (30 cent per km)
     • Toeslag ‘s avonds (na 19.00 uur) of in het weekend: €15.
     • Extra bewerking van de foto’s (wallen zachter maken, puistjes of littekens verwijderen, enz.) vanaf €5 per foto.
     • Foto’s kunnen ook op producten worden afgedrukt, vraag naar de uitgebreide prijslijst.

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van Dupho zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 20 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.

Extra tijd fotoshoot: vind je de fotoshoot zo leuk dat je nog meer foto’s wilt laten maken? Indien dat mogelijk is in mijn planning kun je het uitbreiden a 125 euro per uur.

Extra tijd bestelling afspraak: vanaf je consult spreken we over je wensen en de producten die bij jullie kunnen passen en wordt je voorbereid naar de viewing/bestelling afspraak. Mocht je toch niet eruit zijn en extra tijd nodig hebben om je bestelling te plaatsen wordt een tweede persoonlijk gesprek ingepland binnen 2 weken a 25 euro (maximaal 1 uur)

Maak hier een reservering voor babyfotografie