Zoek jij een uniek  fotofeest? Ik heb een speciaal Kinderfotofeest-concept ontwikkeld: het Fotostripverhaal.
De kinderen van het fotofeest spelen zelf de hoofdrol in hun eigen stripverhaal!
Speciaal gemaakt voor kinderen die niet alleen willen poseren maar ook willen acteren.

De kinderen maken een denkbeeldige reis door de tijd en ‘bezoeken’ verschillende locaties. Zo zitten ze op een warm, tropisch strand, terwijl ze een paar minuten later met hun laarzen in de sneeuw staan of midden op Times Square in de stad New York. Alle foto’s worden in de studio gemaakt.

Wat heb je nodig? Bij het ene verhaal moeten ze vaker omkleden (hiervoor ontvang je een lijst met benodigdheden), bij het andere verhaal is extra kleding niet nodig. Het fotostripverhaal wordt na het feestje bewerkt, de achtergrondfoto’s worden toegevoegd en het verhaal wordt persoonlijk gemaakt met de namen van de jarige en de gasten. Het feest duurt 2 uur en is geschikt vanaf 4 deelnemers (ook voor jongens).

voor en na fotoverhaal
Je kunt kiezen uit 2 verhalen: De Toverlimonade en De Verdwenen Kleur.

Fotoverhaalfeest opnamekosten vanaf €135, inclusief:
  • Feestelijke ontvangst in de fotostudio.
  • Korte uitleg en tips.
  • Fotograferen en het bewerken van het verhaal.
  • Snack + onbeperkt limonade.
  • Prijs is gebaseerd t/m 6 kinderen. Extra kind a 15,00 euro.

Je eigen Fotostripverhaal met je beste vriend(inn)en is dus niet alleen een heel leuk feest, je houdt er ook nog de leukste herinneringen aan over!

Er zijn verschillende opties voor het ontvangen van het eindresultaat. Kies een van deze opties:
a) Poster (10 euro per kind): het verhaal wordt voor elke deelnemer aan het fotofeest afgedrukt op een poster A5 formaat.
b) Tijdschrift (15 euro per kind): elke deelnemer aan het fotofeest krijgt het verhaal in een mooie tijdschrift A4 formaat met de jarige op de cover en extra individuele en groepsfoto’s!!
Meer kinderen? De fotoverhalen zijn geschikt ideaal tot maximaal 10 kinderen (inclusief de jarige zelf). Heb je meer kinderen, bel Perla om de mogelijkheden te overleggen.

Wegens succes wordt er momenteel gewerkt aan meer verhalen. Heb je zelf een leuk idee hierover? Geef het door!

Extra opties. Je kunt ook je Fotostripverhaal-feest tegen meerprijs uitbreiden met:
-Visagie en/of hairstyling vanaf 10 euro per kind
-Kinderchampagne (5 euro)  en cake of cupcakes.
-Bij Perla Fotografie kun je ook een model-/fotofeest maken met leuke effecten zoals windmachine, rookmachine, bellenblaas, trampoline, enz.

Twijfel je welk feest het leukste is? Geen probleem!  Voeg aan je fotoverhaalfeest 30 minuten extra (€50) om ook model-/fotofeest foto’s te laten maken!

De aanwezigheid van 2 ouders/begeleiders is noodzakelijk en vereist. Het liefst geen andere familieleden of gasten meenemen in verband met de beschikbare ruimte.

Tip: Neem een CD mee met je favoriete muziek!

Klik hier om je reservering te maken!

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van de fotofederatie zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 15 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd en gefactureerd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.

feestjeDrankje.indd