Vier dat speciale moment op een originele manier: met een Glamourfotoshoot-feest! Omdat het een vrijgezellenfeest is, een bedrijfsuitje, een verjaardag of gewoon samen met je vrienden en vriendinnen omdat het leuk is! Een Glamourfotofeest is vanaf 16 jaar en ouder.

In de studio beginnen we met een glas champagne en kan iedereen ervaren hoe het is om model te zijn.

Gedurende 2 uur gaat iedereen om de beurt voor de camera staan. Natuurlijk wordt extra aandacht besteed aan de eventuele jarige of vrijgezel. Daarna worden er diverse groepsfoto’s gemaakt. In de kleedkamer kun je van outfit wisselen en er is make-up beschikbaar om je op te maken. Professionele visagie is mogelijk tegen een meerprijs.

Er staan verschillende accessoires ter beschikking en met gebruik van een wind-, rook- of bubbelmachine kunnen we speciale effecten creëren.

Kortom: een unieke belevenis met de mooiste foto’s als resultaat. Een herinnering voor altijd!

Glamourfotoshoot-pakket voor €35 pp inclusief:
  • Feestelijke ontvangst in de fotostudio
  • Champagne en diverse snacks
  • Korte uitleg en tips om zo mooi mogelijk op de foto te staan
  • Er worden individuele foto’s van elke gast gemaakt
  • Diverse groepsfoto’s zijn ook gemaakt.
  • Iedereen krijgt binnen 2 weken een foto afgedrukt (10×15)
  • Een online slideshow met een selectie van de mooiste foto’s (gratis te delen via Facebook)
  • Toegang tot een persoonlijke webshop waar je extra foto’s of foto’s op producten kunt bestellen
  • De prijs is gebaseerd op minimaal 6 personen.

De foto’s worden binnen 2 weken op een site gezet (eventueel met wachtwoord). Daarvan kun je één foto per gast kiezen. De foto’s worden in een professioneel fotolab afgedrukt. Extra afdrukken of andere formaten zijn mogelijk tegen meerprijs.

Tips:
– Neem een CD mee met je favoriete muziek.
– Kies een thema en vraag je gasten om zich op die manier te verkleden of accessoires mee te nemen.

Extra opties:
– Extra persoon: €25 (maximaal 10 volwassenen in totaal)
– Visagie: €25 pp
– Digitale bestand op hoge resolutie: €15 per foto.

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van de fotofederatie zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 15 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd en gefactureerd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.