Je zoon of dochter is bijna jarig en je wilt graag een origineel feest geven: een Kinderfotofeest! De jarige wordt extra in het zonnetje gezet en samen met haar vrienden en vriendinnen kan ze ervaren hoe het is om te poseren en een echt model te zijn.

Gedurende 2 uur krijgen de kinderen tips over het poseren voor de camera, kunnen ze zich opmaken in de kleedkamer en gaan ze om de beurt voor de camera staan. Daarna worden er diverse groepsfoto’s gemaakt.

De jarige mag kiezen uit verschillende “speciale effecten”: windmachine, rookmachine, bellenblaasmachine, springen op een trampoline, enz. Een onvergetelijke ervaring waar alle deelnemers aan het fotofeest nog lang over zullen napraten en waar ze voor altijd een mooie herinnering aan overhouden in de vorm van een foto.

Wat is inbegrepen? Basis
pakket
Model
pakket
Star
pakket
VIP
pakket
Korte uitleg en tips over het poseren X X X X
Individuele fotosessie X X X X
Diverse groepsfoto’s X X X X
Foto’s op webshop voor nabestellen X X X X
Snack + onbeperkt limonade X X X X
Groepsfoto naar keuze (digitaal op hoge resolutie) X
Twee afdrukken 10×15 voor alle deelnemers X X X
Kinderchampagne X X X
Modellendiploma X X X
Fotolijst cadeau voor alle deelnemers X X
Nagellak, lippenstift, tattoo’s X
Visagie voor alle deelnemers X
Prijs per persoon* €14,50 €18,50 €22,00 €29,50

*De prijs is gebaseerd op een feest met minimaal 8 kinderen (inclusief de jarige zelf) en maximaal 10.

Klik hier om je reservering te maken!


Minder kinderen?
Je betaalt wel het tarief voor 8 deelnemers, maar er is dan meer tijd en aandacht voor elk kind om gefotografeerd te worden en er kunnen meer “speciale effecten” gedaan worden. Bovendien ontvangt de jarige een extra digitale foto in het basispakket of twee extra afdrukken (10×15) bij een van de andere pakketten.

Houd je kind van poseren en acteren? Dan is misschien een fotoverhaal iets voor hem/haar? Dit is ook heel geschikt voor kleinere groepen.

De aanwezigheid van 2 ouders/begeleiders is noodzakelijk en vereist. Het liefst geen andere familieleden of gasten meenemen in verband met de beschikbare ruimte.

De foto’s worden binnen twee weken bewerkt en online gezet op een webshop voor nabestellingen.

Via de webshop kun je je bestelling plaatsen. De foto’s worden daarna via de post, binnen 3 werkdagen, naar je toegestuurd. De link kun je ook sturen naar de ouders van de andere kinderen die er op het fotofeest bij waren. Alle foto’s van de sessie worden bewaard voor eventuele nabestellingen.

Tips:
– Neem een CD mee met je favoriete muziek!
– Kies een thema en vraag je gasten om zich op die manier te verkleden of accessoires mee te nemen.

Extra opties:
– Visagie: €10 per kind (minimaal 3 kinderen)
– CD met alle foto’s (licht bewerkt) op hoge resolutie: €115
– Digitale bestand op hoge resolutie: €10 per foto
– Fotofeeest uitbreiden naar 3 uur: €55 extra

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van de fotofederatie zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 15 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd en gefactureerd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.