ZAKELIJKFOTOGRAFIE/ BEDRIJFSFOTOGRAFIE

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een website en daarvoor zijn goede foto’s onmisbaar. Veel contacten worden tegenwoordig online gelegd en aankopen via een webshop is steeds populairder. De klanten willen zien met wie ze te maken hebben en hoe de producten eruit zien.

Uit onderzoek blijkt dat mensen niet altijd voor de goedkoopste leverancier kiezen maar voor diegene die ze kunnen vertrouwen. Daarom is het belangrijk om via uw website een goede indruk achter te laten en de producten goed te laten zien om misverstanden te voorkomen.

Foto’s van je bedrijf en/of evenement zijn ook een belangrijk instrument voor nieuwsbrieven of verslagen en zeker voor social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram.

Wil je foto’s van je bedrijf of voor je website? Neem contact op om een offerte op maat te vragen. Een fotoreportage kan al vanaf €125 per uur.

Voorbeelden van zakelijk fotografie kun je hier zien en neem een kijk naar de brochure voor Provincie Flevoland over veilig fietsen: lesbriefOversteken.

Voor informatie over het maken van een PROFIELFOTO, klik hier.

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van de fotofederatie zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 15 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd en gefactureerd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot of korter wordt 50% van de factuur verschuldigd.