Zwangerschapsfotosessie

Het is heel bijzonder om zwanger te zijn. Om het ‘Miracle of life’ van heel dichtbij mee te maken. Ben je in blijde verwachting? Leg deze bijzondere periode dan vast… alleen of met je dierbaren.

De beste periode voor een fotosessie is tussen de 32 en 36 weken omdat je buik dan mooi rond is. Later kan natuurlijk ook, maar wacht niet te lang want veel baby’s worden voor de uitgerekende datum geboren.

Hoe je de fotosessie wilt, is aan jou. Aan de hand van je ideeën, wensen en voorkeuren bepalen we of je een studioreportage wilt of liever op locatie (bij je thuis of ergens anders).

Sommige vrouwen voelen zich meer op hun gemak in hun eigen vertrouwde huis maar de meesten komen liever naar de studio omdat daar meer apparatuur en accessoires ter beschikking staan. Zo straal je op de foto terwijl je haren wapperen door het gebruik van de windmachine.

 
Tarieven zwangerschapsfotografie

Fotosessie 1 uur: €125 (1 achtergrond naar keuze)
Fotosessie 1,5 uur: €175 (mogelijkheid voor 2 achtergronden)

 Wat is inbegrepen?
 • Consult: telefonisch of persoonlijk waar we kennis met elkaar maken en bespreken de stijl van jullie fotosessie, kleding keuze, enz.
 • De opnamekosten van de fotoshoot.
 • Bij een fotosessie van 1 uur kun je 1 achtergrondkleur kiezen .
 • Bij een fotosessie van 1,5 uur kun je meerdere achtergrondkleuren kiezen.
 • Je kunt gebruik maken van de make-up die in de studio aanwezig is. Visagie is mogelijk tegen een meerprijs en moet samen met je afspraak worden aangevraagd.
 • Het bewerken van de foto’s en eventueel kleine correcties.
 • Persoonlijk bestelling afspraak waar je advies over fotokeuze en producten krijgt.
 • Gratis parkeerplaats.
Extra mogelijkheden:
 • Visagie: vanaf €30.
 • Toeslag op locatie binnen Almere: €15.
 • Toeslag op locatie buiten Almere <25 km: €20 + reiskosten (30 cent per km).
 • Toeslag op locatie buiten Almere <50 km: €35 + reiskosten (30 cent per km)
 • Toeslag ‘s avonds (na 19.00 uur) of in het weekend: €15.
 • Extra bewerking van de foto’s (wallen zachter maken, puistjes of littekens verwijderen, enz.) vanaf €5 per foto.
 • Foto’s kunnen ook op producten worden afgedrukt, vraag naar de uitgebreide prijslijst.

Klik hier om de prijslijst van nabestellingen te zien.

Werkwijze: 

Er is een 3 stappen plan

 • Consult:We maken kennis via een persoonlijk consult afspraak of telefonisch en bespreken we je ideeën en wensen. Vervolgens ontvang je via de email, de factuur en een bevestiging met alle details en tips.
 • Fotosessie:In de studio beginnen we met een kopje koffie of thee. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er kinderen bij zijn. Daarna gaan we aan de slag. Het aantal foto’s dat ik maak, is vooraf niet bepaald. Ik heb natuurlijk al een paar poses in gedachten, maar ik vind het ook leuk om op het moment zelf te kijken wat bij je past en om op die manier spontane foto’s te maken. Ik neem de tijd voor je en dat zie je terug in het eindresultaat.
 • Bestelling afspraak: Na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en komen we bij elkaar om deze persoonlijk samen te zien. We beginnen met een mooie slideshow met de highlights van je fotoshoot en gaan we je lievelingsfoto’s uitzoeken. Ik help je/jullie om het meest uit jullie fotosessie eruit te halen en gaan we ontwerpen mooie producten voor aan de muur en/of fotoalbums. Je bestelling wordt op dag moment gemaakt daarom is het belangrijk dat alle beslisser makers aanwezig zijn.

Voorwaarden: De algemene voorwaarden van Dupho zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hierbij wat extra informatie:

Betaling: Bij booking van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te worden voldaan. Bij een booking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor het fotoshoot te zijn voldaan.

Verzetten: In geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot worden 20 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: Als je afspraak is door de fotografe bevestigd is dit definitief. Mocht er een reden zijn om toch af te zeggen worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzeggen een week vóór de fotoshoot wordt 50% van de factuur verschuldigd.

Extra tijd fotoshoot: vind je de fotoshoot zo leuk dat je nog meer foto’s wilt laten maken? Indien dat mogelijk is in mijn planning kun je het uitbreiden a 125 euro per uur.

Extra tijd bestelling afspraak: vanaf je consult spreken we over je wensen en de producten die bij jullie kunnen passen en wordt je voorbereid naar de viewing/bestelling afspraak. Mocht je toch niet eruit zijn en extra tijd nodig hebben om je bestelling te plaatsen wordt een tweede persoonlijk gesprek ingepland binnen 2 weken a 25 euro (maximaal 1 uur)