Welke is de beste leeftijd om een fotofeest te doen?

Vanaf 6 jaar is het mogelijk, het hangt af van hoe je kind is. Ik pas me aan de leeftijd van de deelnemers aan om de poses en effecten te gebruiken die bij die leeftijd goed passen.

Is het ook leuk voor jongens?

Ja. De ervaring leert dat jongens het ook heel leuk vinden. Ze vinden het te gek om bijvoorbeeld coole sprongen te maken op de trampoline en stoere poses aan te nemen.

Kan ik tijdens het feest ook de cadeaus openen?

Ja, dat kan. Geef dat van tevoren aan. Het openen van de cadeaus valt binnen de tijd van het fotofeest. Je kunt echter ook 30 minuten extra reserveren voor slechts 10 euro.

Wat krijgen ze daar te eten?

Omdat het feest 2 uur duurt, wil ik de meeste tijd besteden aan het fotograferen zelf. Tijdens de pauze krijgen de kinderen een snack (spekjes en chips) en limonade (of kinderchampagne).

Ik wil een fotofeest met maar 5 kinderen. Kan dat?

Ja. Je betaalt wel het tarief voor 8 deelnemers, maar er is dan meer tijd en aandacht voor elk kind om gefotografeerd te worden en er kunnen meer “speciale effecten” gedaan worden. Bovendien ontvangt de jarige een extra digitale foto in het basispakket of twee extra afdrukken (10×15) bij een van de andere pakketten.

Hoeveel foto's worden gemaakt?

Het is niet vooraf bepaald, maar vaak worden er meer dan 100 foto’s gemaakt. Soms zelfs meer dan 200. Ik vind het belangrijk om er een leuk feest van te maken met mooie foto’s en niet hoeveel foto’s er worden gemaakt.

Ik vind 2 uur wat kort. Kan ik het uitbreiden naar 3 uur?

Ja. De extra kosten zijn dan 50 euro en zo we hebben meer tijd om extra “speciale effecten” te gebruiken zoals bellenblaas-, rook- en windmachine, trampoline, enz.

Wat als een van de gasten ziek wordt en niet kan komen?

Je kunt eventueel iemand anders meenemen. Is dat niet mogelijk of gewenst dan kan de jarige een extra digitaal bestand ontvangen of extra afdrukken, afhankelijk van je pakket.

Kan ik bij de studio pinnen?

Nee, dat is niet mogelijk. Bovendien moet de fotofeest tenminste 2 dagen vóór het feest betaald zijn.