SCHOOLFOTO’S:

Voor foto’s gemaakt op school, kinderdagverblijf en BSO klik hier.   Vul in je gebruikersnaam en wachtwoord (de folder met je inlog informatie ontvang je samen met je foto’s). Om je foto’s te betalen klik op de optie links, na betaling ga je automatisch naar het overzicht van alle foto’s.

 

STUDIO:

De foto’s van je studioreportage worden binnen twee weken na de fotosessie online gezet, inclusief een slideshow met de mooiste foto’s. Hieronder kun je de naam van je fotosessie selecteren en vervolgens klik je op “open site”.
Daar heb je verschillende opties:

-Share slideshow: de slideshow kun je gratis delen via Facebook.
-Play: je krijgt een slideshow te zien met een selectie van je foto’s.
-Winkelwagentje: hier kan jij en je familie/vrienden de foto’s of producten bestellen. De bestelling wordt naar je huis- of ander gewenst adres gestuurd.
-Browse foto’s: hier zie je het overzicht van alle foto’s bekijken.

Het is mogelijk om de toegang naar je persoonlijke klantensite af te schermen met een wachtwoord. Als je dat wilt, krijg je van mij een code.

Via je klantensite zie je ook voorbeelden van diverse producten met je eigen foto’s erop! Bijvoorbeeld op canvas, cards, posters, enz. Voor het bestellen van meerdere digitale bestanden, fotoalbums en cadeaubonnen, stuur je je bestelling via een email naar: info@perlafotografie.nl