Welkom bij Perla Fotografie: jouw adres voor een mooi portret in Almere. Of het gaat om een familieportret, zwangerschapsfotografie, baby- en kinderfotografie, profielfoto of zelfs een kinderfotofeest!

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden” en met een foto wil je laten zien wie je echt bent. Ik wil niet alleen een foto van je maken, maar samen beelden creëren die meer over jouw persoonlijkheid vertellen. Zodat je natuurlijk overkomt, maar net met die extra touch.

Wat ik belangrijk vind in portretfotografie, is de expressie. Bij een fotosessie in mijn studio nemen we alle tijd zodat je je op je gemak voelt. En dat zie je terug in het eindresultaat. Ik let op details, speel met licht en schaduw, met spiegeling, lijnen en vormen.

Wil je een foto laten maken die onderscheidt van de andere? Ik bespreek graag je wensen en ideeën om er iets unieks van te maken. Een fotoshoot kan zowel in de studio in Almere als op locatie. Je kunt kiezen voor een (korte) fotosessie van één uur of een uitgebreidere sessie van anderhalf uur.

Fotograferen is leuk. Een kinderfotofeest is de nieuwste trend en een originele manier om een verjaardag te vieren. Met gebruik van attributen zoals een windmachine, rookmachine of bellenblaasmachine, voelen de kinderen zich als echte modellen. Ook organiseer ik glamourfotofeesten voor vriend(inn)en of als vrijgezellenfeest.

Het fotograferen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen vind ik fascinerend.
Daarom heb ik gekozen om me te specialiseren in baby- en zwangerschapsfotografie.
Ik vind het een eer om dat ene, bijzondere moment in je leven te delen en er voor jou de mooiste herinnering van te maken.

Naast het maken van portretten ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Heb je interesse om voor een andere gelegenheid foto’s door mij te laten maken? Of mijn foto’s te kopen, te huren voor decoratie of te publiceren? Neem dan contact met me op.